×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Giel Beelen viert Valentijnsdag met vriendin van First Dates

ZIEN: Giel Beelen viert Valentijnsdag met vriendin van First Dates
14.02.2020 -

Giel Beelen is sinds zijn ontmoeting met Malou Brantjes in het tv-programma First Dates nog smoorverliefd. 'Onze First Date. En zeker niet de laatste. #HappyValentinesDay', schreeft Giel op Instagram bij een foto met Malou.


De dj van Radio Veronica en zijn vriendin maakten op Instagram ook duidelijk dat ze samen met vrienden en familie op vrijdagavond naar de uitzending van First Dates VIPS hebben gekeken. De Gooise Malou deelde daarnaast ook nog een foto van de jaarwisseling, waarop ze samen kussend te zien zijn tijdens het afsteken van vuurwerk.

Tijdens de uitzending bleek dat de twee elkaar graag beter wilden leren kennen en overeenstemming bereikten over een tweede afspraakje. De dj bracht haar thuis en met succes. ‘Een tweede ontmoeting volgde al snel en sindsdien zijn de tortelduifjes dolgelukkig samen’, stond in de aftiteling.

Veel bekende Nederlanders reageren op de foto van Giel en Malou. Een van hen is Maik de Boer, die ook meedeed aan First Dates. ‘Het is je / jullie gegund’, reageert Maik. Ook nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers liet een reactie achter. Hij wist Giel te overtuigen om mee te doen. Giel: Ja man, zo bedankt dat je me hebt overtuigd.’

https://www.instagram.com/p/B8jyQ9Pnw97/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Leontine Borsato laat voor het eerst sinds breuk van zich horen

Nog meer tegenslag voor Milika Peterzon

Katja Schuurman (44) zwanger!