×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: de hond van Wolter Kroes springt in Jacuzzi

15.06.2018 -

Het heeft twee maanden geduurd, maar de grote tuinverbouwing bij huize Kroes is eindelijk af! Via Instagram hield Wolter Kroes zijn volgers op de hoogte van de stand van zake. Van terras aan het water tot een heerlijke jacuzzi; de tuin van de zanger is van alles voorzien.


Woensdag plaatste Wolter al een foto van zijn zoon mét opblaasflamingo in de jacuzzi, maar vandaag plaatste hij wel een heel bijzonder kiekje. Blijkbaar kon de hond van familie Kroes de verleiding van de jacuzzi ook niet weerstaan en sprong er gewoon bij in! 'Ik wist dat ik een aparte hond had, maar dat hij zelf in de jacuzzi zou springen had ik niet verwacht. Wat een maffioos', schrijft de zanger bij de foto.