×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Bassie wilde niet meer leven

9.12.2016 -

Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, had tijdens zijn ziekteperiode zo veel pijn dat hij overwoog zelfmoord te plegen. “Ik had doorlopend het idee dat ik met twee benen in een kokende pan met frituurvet stond. Ik heb een maand lang met de gedachte gespeeld er een einde aan te maken, zo’n pijn had ik”, doet de clown uit de doeken.


Zijn vrouw en vrienden hielden Bassie op de been. “Ik heb het er met mijn vrouw over gehad, maar toen dacht ik: wees niet zo’n schijtluis, Van Toor. Ik ga haar niet laten zitten met een zak met geld, een nieuw huis en een hoop verdriet. Doe het niet en ga er weer tegenaan,” vertelt hij aan Shownieuws.

Bassie kreeg in april tijdens een vakantie last van een auto-immuuninfectie. Hij is onder meer getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de spieren van één helft in het gezicht ineens verlamd zijn. Bassie moest lang revalideren, maar wil de feestdagen weer thuis doorbrengen.