Zeven keer afkicken voor Lindsay Lohan?

Lindsay Lohan heeft haar vrienden in de VS de rug toegekeerd. Vanwege al haar drankproblemen hadden zij twee 'nuchterheidsnetwerken' om Lindsay heen gevormd om een oogje in het zeil te houden en te zorgen dat ze de fles zou laten staan. Maar volgens Radar Online hebben die weinig effect.

De 27-jarige actrice zat vorige zomer voor de zesde keer in rehab en is onlangs naar Londen verhuisd om haar carrière uit het slop te trekken. Vrienden vrezen echter dat ze daar regelmatig te diep in het glaasje kijkt. "Iedereen denkt dat Lindsay naar Londen is verhuisd omdat ze daar wegkomt met gedrag waar ze hier niet mee wegkomt", vertelt een Amerikaanse insider. "Ze heeft het contact met iedereen in de Verenigde Staten verbroken."

Lindsays ondersteunende netwerken in New York en Los Angeles zouden de streken van de Freaky Friday-ster zat zijn. "Je kunt iemand maar een beperkt aantal kansen geven. Telefoontjes van nuchtere vrienden neemt ze niet op. Het is frustrerend."

De celeb beweerde zelf onlangs haar wilde haren juist kwijt te zijn. "Ik ben op een plek in mijn leven waar ik verplichtingen leuk vind. Ik kijk uit naar dat deel van het leven." Londen heeft naar eigen zeggen 'een kalmerende invloed' op haar.