Ze zijn terug! De eerste beelden van Will & Grace

NBC heeft een eerste voorproefje gepubliceerd van een gloednieuw seizoen van Will & Grace. In een trailer is te zien hoe hoofdrolspelers Eric McCormack (Will) en Debra Messing (Grace) terugkeren op de set.

Messing lijkt in de video nog niet echt zin te hebben in een nieuw seizoen. Ze is bang om de show opnieuw te doen, zo vertelt ze McCormack. Eenmaal op de set zijn ook Sean Hayes (Jack) en Megan Mullally (Karen) weer van de partij. Zij doen alsof de serie nooit is gestopt en er al die tijd zijn achtergebleven waarna een lied wordt aangeheven op de melodie van As If We Never Said Goodbye uit de musical Sunset Boulevard.

Will & Grace keert komend najaar na tien jaar afwezigheid terug op televisie in Amerika. De serie was eerder tussen tussen 1998 en 2006 te zien. In september werd de comeback ingeluid: er verscheen toen een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje, maar dit was wel de aanzet voor onderhandelingen over een nieuw seizoen.