×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zangeres Lady Antebellum bevalt van tweeling

30.01.2018 -

Zangeres Hillary Scott van de Amerikaanse countrygroep Lady Antebellum is bevallen. Ze zette maandag niet één maar twee meisjes op de wereld.


'We zijn heel dankbaar en trots om te mogen aankondigen dat onze twee baby's ter wereld zijn gekomen. De meisjes werden geboren in de vroege ochtend van 29 januari en wij kunnen niet wachten om nog veel meer met jullie te gaan delen. Bedankt voor iedereen die gebeden heeft voor deze baby's en bedankt God voor de gezonde baby's', schrijft de ster op haar Instagram bij een lieve foto van twee babymutsjes.

De 31-jarige Hillary kondigde in augustus aan dat ze in verwachting was. Ze had al een vierjarige dochter, genaamd Eisele. De namen van de tweeling zijn nog niet bekendgemaakt.

Lady Antebellum, in Nederland vooral bekend van het nummer Need You Now, bestaat naast Hillary uit gitarist en toetsenist Dave Haywood en zanger en drummer Charles Kelley.