Zangeres Caro Emerald breekt ruggenwervel

Zangeres Caro Emerald heeft afgelopen weekend na een val van een paard haar ruggenwervel gebroken. Zelf was ze bang dat ze nooit meer zou kunnen lopen.

Caro (28) heeft op dit moment veel succes met haardebuutalbum ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’. Haar singles ‘Back it up’ en ‘A night like this’ deden het goedin de hitlijsten. ‘A night like this’ is zelfs te horen in de nieuwereclamecampagne van Martini.

De zangeres heeft het dus erg druk de laatste tijd, maar afgelopen weekend had ze een dagje vrij. Ze besloot ze met haar vriendje te gaan paardrijden, ondanks dat ze nog nooit op een paar had gezeten.

Hetritje liep niet goed af, meldt RTL Boulevard. Er sloegen 2 paarden op hol en het paard van Caro volgde, waardoor zeviel en een schop kreeg. Caro, die eigenlijk Caroline van der Leeuw heet, werdafgevoerd met een ambulance. Ze was bang dat ze nooit meer zou kunnen lopen,maar in het ziekenhuis bleek dat ze haar ruggenwervel had gebroken. Na 2 dagenin het ziekenhuis gelegen te hebben zit Caro nu thuis met een gipskorset. Dit korsetmoet ze de komende 6 weken dragen en bukken is uit den boze.

Caro zong in het radioprogramma van Giel Beelen haar versievan Ladie GaGa’s ‘Bad romance’. De Amerikaanse celebrityblogger Perez Hiltonheeft haar vertolking van het nummer opgepikt en is groot fan. Beluister hetnummer hier en bekijk alle positieve reacties van over de hele wereld.