×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zanger Mr. Probz daagt stalkster

5.03.2018 -

Zanger Mr. Probz heeft een kort geding aangespannen tegen een fan die hem hardnekkig blijft lastigvallen.


De artiest eist dat de jonge vrouw bij hem uit de buurt blijft en geen contact meer met hem opneemt. 'Hij wil dat het stopt', zegt zijn advocaat Royce de Vries in een toelichting.

Al meer dan twee jaar zoekt de vrouw contact met de zanger, vooral via social media. Maar ze zoekt hem ook bij zijn huis en in het uitgaansleven op.

Mr. Probz heeft al twee keer aangifte gedaan tegen de vrouw. De politie greep vorig jaar al eens in en arresteerde haar voor stalking. Ze kreeg een gebieds- en contactverbod van drie maanden, maar na afloop begon ze wederom berichten te sturen en te bellen en werd haar toon steeds dreigender.

Advocaat De Vries zegt dat de 33-jarige zanger er dagelijks veel last van heeft, maar hij wil verder niet te veel kwijt over de zaak: 'Het is een privékwestie'.

Het kort geding tegen de vrouw dient later deze maand bij de rechtbank in Breda.