Zahara bruidsmeisje op huwelijk Brangelina

Zahara, de dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie, wil bruidsmeisje op de bruiloft van haar ouders zijn. Het Hollywoodkoppel zou met de laatste voorbereidingen van de grote dag bezig zijn en elkaar over een paar weken in Los Angeles het jawoord geven.

De achtjarige Zahara wil heel graag een grote rol spelen en haar ouders lijken haar maar al te graag haar zin te willen geven. En ook de andere kinderen – Maddox (12), Pax (9), Shiloh (7) en tweeling Knox en Vivienne (5) – maken deel uit van de ceremonie. 'Zahara wil bruidsmeisje zijn en Angelina kennende gaat dat ook gebeuren. Shiloh wil een begeleider zijn en Pax en Maddox willen Brad's broer Doug helpen in zijn rol als getuige. De bruiloft is vooral voor hun kinderen en ze willen het thuis in Los Angeles houden', vertelt een insider aan OK! magazine.

De bruiloft zou eerst in Frankrijk plaatsvinden, maar Brad en Angelina kozen uiteindelijk voor Los Angeles zodat alle vrienden en familie kunnen komen. 'Angie zei dat een huwelijk in het buitenland lastig voor de meeste mensen zou zijn. Een plechtigheid in hun huis maakt het leuk en makkelijk voor gasten om te komen', vervolgt de insider.

Brad en Angelina leerden elkaar kennen in 2005 op de set van Mr. en Mrs. Smith.