×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zac Efron met spoed naar ziekenhuis

Zac Efron met spoed naar ziekenhuis
29.12.2019 -

Acteur Zac Efron is onlangs met spoed naar een Australisch ziekenhuis gevlogen na een medisch noodgeval op Papoea-Nieuw-Guinea.


Volgens de Sunday Telegraph was er sprake van een levensbedreigende situatie. Zac Efron kampte met een “vorm van tyfus of een vergelijkbare bacteriĆ«le infectie”. De krant meldt dat de 32-jarige acteur zeven dagen in het St. Andrews War Memorial Hospital in Brisbane heeft gelegen. Zijn toestand was stabiel toen hij daar werd opgenomen. Inmiddels hebben artsen hem ontslagen uit het ziekenhuis. De Hollywoodster mocht op kerstavond terug naar huis in de Verenigde Staten.

De High School Musical-acteur was op een onbewoond eiland voor tv-opnames. Hij moest voor het programma Killing Zac Efron van streamingdienst Quibi zien te overleven met alleen een basisuitrusting en een lokale gids.