Arjen Lubach

Yvonne Coldeweijer belooft te stoppen met juice over Arjen Lubach

Voor Arjen Lubach is de zaak tegen Yvonne Coldeweijer afgesloten, laat hij weten aan het ANP. Coldeweijer heeft beloofd “voorlopig” niets meer te plaatsen over Lubach op haar juicekanaal Life of Yvonne.

Op dat kanaal bracht Coldeweijer de presentator in verband met grensoverschrijdend gedrag. Dit deed zij door middel van Instagram Stories, die 24 uur lang te zien zijn op haar kanaal. Enkele Stories die Coldeweijer op haar profiel heeft uitgelicht, heeft zij beloofd te verwijderen. Zij laat het ANP weten ermee akkoord te zijn gegaan dat ze “voorlopig” niets meer plaatst over de presentator.

Coldeweijer bevestigt tevens dat ze een brief heeft gehad van de advocaat die Lubach heeft ingeschakeld. Dat deed de presentator na het verschijnen van “ongefundeerde beschuldigingen op het juicekanaal” van Coldeweijer.

“Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten”, laat het management van Lubach weten. “Arjen en zijn team concentreren zich verder met veel plezier en enthousiasme op het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach”, aldus het management.