×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

YouTube-serie Andy van der Meijde komt nu ook op tv

YouTube-serie Andy van der Meijde komt nu ook op tv
13.07.2019 -

De YouTube-show Bij Andy in de auto van oud-voetballer Andy van der Meijde wordt vanaf eind deze maand ook op televisie uitgezonden. FOX Sports brengt vanaf 30 juli wekelijks een nieuwe aflevering op de buis, zo heeft de zender bekendgemaakt.


Van der Meijde is blij dat hij nu een nog groter publiek kan bereiken. ‘Prachtig toch?! Ik vind het mooi dat zoveel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat. Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video’s gaat uitzenden’, zegt hij.

In Bij Andy in de auto stappen bekende Nederlanders uit de sport- en showbizzwereld bij de voormalig sporter in de auto. Al rijdende interviewt Andy hen op zijn kenmerkende humoristische wijze. De afleveringen zijn op YouTube geregeld goed voor enkele honderdduizenden views.