Youp van ’t Hek annuleert voorstelling

Youp van 't Hek is weer aan de betere hand. Dat laat hij weten via Twitter. De cabaretier werd donderdagavond onwel op een podium in Papendrecht waardoor de show niet kon doorgaan. Ondanks dat hij meldt dat het beter gaat, is zijn voorstelling voor vrijdagavond geannuleerd.

Youp van 't Hek is weer aan de betere hand nadat hij donderdagavond onwel werd op het podium in Papendrecht. Op Twitter laat hij weten dat het beter gaat en biedt hij zijn excuses aan.

Zijn programma Licht was nog geen tien minuten aan de gang toen de cabaratier de show moest stoppen. Wat er precies aan de hand was, is onbekend. Er werd een dokter gebeld en na even op een stretcher gelegen te hebben, kon hij lopend het theater verlaten. Voor de zekerheid is hij wel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Youp van 't Hek heeft de voorstelling van vrijdagavond geannuleerd in theater De Willem in Papendrecht. Dat maakte zijn impresariaat Hekwerk bekend. De voorstellingen worden nog dit seizoen ingehaald. Het theater regelt dat de kaartjes worden omgeboekt, staat te lezen op de website van Hekwerk.