Yolanthe vraagt Leontine Borsato hemd van het lijf

Yolanthe Cabau van Kasbergen was onlangs een dag te gast als hoofdredactrice bij het maandblad Glossy.

Naar aanleiding daarvan maakte de mooie soapster meteen van degelegenheid gebruik om haar grote voorbeeld Leontine Borsato teinterviewen en het een en ander te ontfrutselen over de geheimen achterhaar goede huwelijk met de godfather van de Nederlandse muziek, MarcoBorsato. Zelf heeft de donkere schone al enige tijd een relatie met hetVolendamse boegbeeld Jan Smit, vandaar dat zij nieuwsgierig was naarhet wel en wee van een huwelijk met een beroemde zanger uit Nederland.

Niet alleen Leontine werd in de betreffende Glossy aan de tand gevoeld,Yolanthe had ook haar eigen Jan gestrikt voor een praatje over zichzelfmet het blad. Ditmaal was het echter iemand anders die de vragen op desympathieke zanger afvuurde. “Ik heb hem niet zelf geïnterviewd, omdatik al zo veel van hem weet. Ik was bang dat ik misschien zelfantwoorden zou invullen”, aldus Yolanthe tegen het team van Novumnieuws.

De exotische krullenbol is naast haar eenmalige optreden als gastredacteur door de Glossy gevraagd in de pen te klimmen als vaste columniste voorhet blad. We wachten met spanning af wat de actrice zoal bezighoudtvandaag de dag en wat zij daarover te schrijven heeft. Het nieuwe nummer van Glossy ligt vanaf dinsdag in de schappen.