Yolanthe maakt meer tijd voor haar gezin vrij

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft het ontzettend druk gehad de laatste twee jaar. Zoontje Xess Xava werd geboren, ze presenteerde drie programma’s en opende samen met Wesley afgelopen zomer Club Xaxa, een trendy restaurant op Ibiza. Nu maakt de presentatrice meer tijd voor haar gezin.

De presentatrice trok begin augustus in het spoor van haar man Wesley Sneijder naar Nice, waar ze met haar gezin iets meer rust kan pakken. ‘Nice is nice’, lacht ze. ‘Ik had het slechter kunnen treffen. Heerlijk weer, lekker eten en een gemoedelijke sfeer,' vertelt ze in een interview met AD.

Toch hakte de overgang van Turkije naar Frankrijk er mentaal in. ‘Afscheid nemen van Istanboel en onze vrienden daar was best zwaar. Je hebt in al die jaren iets opgebouwd, vrienden gemaakt, onze zoon is er geboren. Je laat een deel van jezelf achter. Dat was moeilijk. We hebben een afscheidsavond gehad die heel emotioneel was. Gelukkig zijn er al weer vrienden langs geweest in Nice,’ vertelt ze daarover.

 

The best feeling in the world is when he smiles at me #MyBoo #MyLife #MyHeart #SoSuperDuperBlessedWithHim!!

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

‘Alles bij elkaar was het gewoon even te veel. Toen zei Wesley: oké, als dat programma erop zit, wil ik graag dat je er iets meer bent voor het gezin. Daar ligt nu de focus, al komen er wel weer wat dingen aan. Maar het is fijn om tijd te nemen voor mijn gezin. We wonen nu eenmaal in het buitenland. Dan kun je niet even vier maanden vrijmaken voor opnames', aldus Yolanthe. 

Haar prioriteit ligt nu bij haar gezin en het leven aan de Zuid-Franse kust. ‘Xess wordt volgende maand alweer twee jaar oud. Hij is altijd vrolijk, lief voor iedereen. Zijn ontwikkeling meemaken, dat is het mooiste wat er is. En helemaal voetbal, hè. Zijn eerste woordje was bal. Die gaat ook mee naar bed. Hij wil zelfs in zijn voetbaltenue slapen. Met Sneijder en nummer tien op de achterkant. In huis wordt die liefde voor voetbal wel steeds lastiger hoor. Vandaar de tuin. Een klein grasveldje, twee doeltjes. Ja, zelf doe ik ook mee, hoor. Dat niveau kan ik wel aan'', zegt Yolanthe met een glimlach’.

 

Turn your face towards the sun and the shadows fall behind you..

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op