×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe Sneijder-cabau geeft emotionele rondleiding door nieuwe club

8.06.2017 -

Yolanthe Sneijder-Cabau is hartstikke druk met de verbouwing van haar club op Ibiza. De presentatrice opent binnenkort de deuren van XaXa, de club die ze vernoemd heeft naar haar vader en haar zoontje. Nu plaatst ze een emotionele video waarop zij zelf bij de club te zien is.


Nadat er even rondgekeken wordt door het pand komt de camera uit bij Yolanthe, die uitkijkt over zee. Op zich lijkt het niet een emotionele video, totdat het geluid aangaat. Dan klinkt er een nummer van een dochter die hoopt dat haar overleden vader trots op haar zou zijn. 

Yolanthe zei onlangs tegen Weekend dat zij ook hoopt dat haar papa, die overleden is, trots op haar is. Vader Xavier was een groot horecaman op het Spaanse eiland, dus nu treedt ze in de voetsporen van haar vader.