Yolanthe openhartig over aanstaande huwelijk

Actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen (25) en voetballer Wesley Sneijder (25) geven elkaar op 17 juli in Toscane het jawoord. De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Yolanthe vertelt over haar jurk, getuigen en haar liefde voor Wesley.

Yolanthe spreekt openhartig over haar sprookjeshuwelijk, die in totaal 3 dagen gaat duren. “We hebben niet eens onze twee volledige families uitgenodigd. Dan zaten we al aan de 300 man”, vertelt de aanstaande voetbalvrouw aan De Telegraaf. Er zijn ook veel collega’s van Wesley uitgenodigd. Maar het is kort na het WK, en ook voor hen vakantie, dus we nemen het niemand kwalijk als ze er niet bij zijn.” Yolanthe wil ook al wat loslaten over jaar jurk. “Ik heb eerst alle bruidscouturiers in Milaan afgestruind maar ik was op geen enkele jurk verliefd. Dus heb ik samen met de ontwerpster en mijn schoonmoeder zelf een jurk ontworpen. We zaten snel op 1 lijn. Het is een waanzinnig ontwerp geworden.”

Wesley en Yolanthe trouwen in een schattig kerkje in een plaatsje vlak bij het vijfsterrenresort Castel Monestario. Daar zijn de moeders van Wesley en Yolanthe en haar beste vriendin Jennifer en zijn beste vriend William de officiële getuigen. “Ik ben heel gelovig en Wesley ook. Het is daarom voor ons belangrijk onze verbintenis te laten zegenen.” Vertelt de mooie brunette. Yolanthe kan erg goed met haar schoonouders en het zoontje van Wesley opschieten. “Zijn zoontje Jessey is zo lief. Hij raakt niet uitgepraat over de bruiloft. ‘Lante houdt van mijn papa’, zegt-ie dan. ‘En papa houdt van Lante. Ik ga helpen trouwen op de bruiloft. Ik geef de ringen aan’.”

“Ik heb er superveel zin in. Het wordt één van de mooiste dagen van mijn leven. Ik heb nog nooit zo veel van iemand gehouden als van Wesley. Als ik met hem ben, valt alles weg, stress, mijn omgeving. Ik durf nu oprecht te zeggen dat ik alles voor hem zou opgeven. Hij geeft me zo’n fijn gevoel. Hij is de ware”