Yolanthe op tv op trouwdag

De dag dat Yolanthe Cabau van Kasbergen in Het Italiaanse Toscane in het huwelijksbootje stapt met Wesley Sneijder, is ze op de Nederlandse televisie te zien met haar nieuwe programma ‘TROS Stedenspel’

17 juli is Yolanthe op televisie te zien als presentatrice van het nieuwe programma TROS Stedenspel. Ze heeft er zin in: “Ik ben superblij met dezenieuwe presentatieklus. Het TROS Stedenspel wordt een echte zaterdagavondshowvoor de hele familie. We pakken uit met spectaculaire spellen, die zichallemaal afspelen rond een enorm zwembad in de studio. Ik vind het heel leukdat de competitie gaat tussen steden in Nederland en België. Ik verheug me eropom, samen met mijn Belgische collega, het TROS Stedenspel wekelijks tepresenteren op Nederland 1. We gaan zeker veel plezier maken, maar we zullen depunten ook niet uit het oog verliezen.”

In het nieuwe spelprogramma strijden een Nederlandse en eenBelgische stad (of dorp) tegen elkaar. Elk team bestaat uit 8 personen, 4mannen en 4 vrouwen, en alle spellen worden gespeeld in en om water. De namenvan een aantal spellen verraden het eigenlijk al: ‘Sponsspel’, ‘Pinguinspel’,‘Waterklimmuur’, en ‘Bootjesspel’.

Een gigantisch zwembad staat centraal, dus veel van dedeelnemers, of misschien wel alle, zullen een nat pak zullen. In de finale, het ‘Boomstammenspel’, wordt duidelijkwie met de eer gaat strijken: de Nederlanders of de Belgen.

Het TROS Stedenspel is een samenwerking met de nieuweBelgische (commerciële) zender EXQI. Wie namens hen het programma presenteert,is op dit moment nog niet bekend.