Yolanthe Cabau Meest Begeerde Vrijgezel

Yolanthe Cabau uitgeroepen tot ‘meest begeerde vrijgezel’

Het mannenblad FHM deed een peiling onder de lezers naar de meest begeerde vrijgezel van Nederland. Actrice en presentatrice Yolanthe Cabau (36) werd de winnares, zij laat de concurrentie met maar liefst 38 procent van de stemmen achter zich.

De FHM-lezers hadden de keuze uit acht vrijgezelle vrouwen. De nummer twee in het lijstje ‘meest begeerde vrijgezel’ is zangeres Maan (24) met 17 procent van de stemmen. Op nummer drie staat Katja Schuurman (46). Zij is recent weer single na de breuk met haar ex-man Freek van Noortwijk en kreeg 13 procent van de stemmen. De andere dames waar op gestemd kon worden, waren: Abbey Hoes (27), Jackie Groenen (26), Sylvana IJsselmuiden (27), Welmoed Sijtsma (31) en Zoey Ivory (28).

Tekst gaat verder onder post.

Yolanthe over titel Meest begeerde vrijgezel

Yolanthe vindt de titel leuk: “Echt superlief en een heel groot compliment”. Maar, we moeten absoluut niet denken dat ze eenzaam is. Sterker nog, als het aan haar ligt blijft ze nog een tijdje single: “Ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met zoontje Xess. Ik ben niet op zoek naar een relatie.”

In 2015 werd deze peiling voor het laatst gehouden en ton won Geraldine Kemper.

Bron: ANP | Beeld: ANP