Placeholder

Yolanthe laat Jan Kooijman blozen

Daar zat Jan Kooijman nu net op te wachten. Wilde hij de intieme scènes die hij speelde met Yolanthe Sneijder-Cabau het liefst geheim houden, begint Yolanthe er een paar maanden later alsnog over op televisie.

Uitgerekend tijdens de WK Voetbal stond Jan Kooijman naakt met Yolanthe onder de douche voor opnamen van de nieuwe dramaserie Bluf. Hij hield dat het liefst stil, omdat hij bang was de rust binnen het Oranje-kamp in Brazilië te verstoren, wanneer Wesley daar lucht van zou krijgen. “Ik zag de koppen al voor me: Kooijman verstoort WK.” Zijn opzet slaagde, tot hij samen met Yolanthe plaats nam bij RTL Late Night.

Yolanthe bleek niets leuker te vinden dan juist daar over te praten. Ze vertelde dat het fijner is om een intieme scène te spelen met iemand die je kent. Yolanthe en Jan kennen elkaar immers al van Onderweg Naar Morgen. Ze vervolgde met te zeggen dat ze samen naakt onder douche staan.

"Op dat moment is het fijn dat je diegene kent, het is best pittig want je geeft jezelf letterlijk bloot, dus dan is het met iemand die je goed kent een stuk makkelijker." Volgens Yolanthe had Jan datzelfde ook tegen haar gezegd.

"Klap jij even uit de school zeg…!" reageerde Jan. Yolanthe vond dat echter niet meer dan normaal. "Dat is wat mensen straks gaan zien, dan kun je maar beter eerlijk zijn."