‘Yolanthe is de Nederlandse Paris Hilton’

Yolanthe Cabau van Kasbergen is volgens de lezers van jongerenblad Hitkrant de Paris Hilton van Nederland omdat ze vaak in het nieuws in ondanks dat al haar programma's floppen.

Elk land heeft wel een eigen society ster: iemand die vaak in het nieuws is, maar dan niet alleen vanwege zijn/haar bijzondere talenten of prestaties op carrièregebied. Jongerenweekblad Hitkrant ging op onderzoek uit en stelde haar lezers de vraag: ‘wie vind jij de Nederlandse Paris Hilton?’

Met maar liefst 31,2% van de stemmen koos de Hitkrant doelgroep voor actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Een veel gehoord commentaar: ‘In tegenstelling tot Paris Hilton werkt zij af en toe nog wel, maar al haar tv-programma’s floppen. Het succes op zowel werk- als liefdesgebied komt haar gewoon aanwaaien. En de media schenkt haar altijd teveel aandacht aan haar, zowel positief als negatief…’

Op de tweede plaats eindigde Twitter-kampioene Christina Curry met 28,8%. Opvallend genoeg eindigde haar moeder Patricia Paay op de derde plek met 17,4%. In totaal werd er door 11.269 lezers gestemd. 

Ook Nicolette van Dam, Bridget Maasland, Victoria Koblenko en Gordon werden door de Hitkrant lezers vaak genoemd. 

Het management van Yolanthe heeft (nog) niet op deze uitslag gereageerd. De volledige uitslag is te lezen in Hitkrant editie 8, deze ligt vanaf donderdag 25 februari a.s. in de winkels.