Yolanthe en Jan houden van openheid

Yolanthe kwam afgelopen week in het nieuws met de mededeling dat ze ooit met een vrouw het bed had gedeeld. En Jan vertelde op zijn beurt tijdens de presentatie van zijn cd tegenover het publiek dat hij elke dag met Yolanthe vrijt. Zijn vriendin heeft er geen probleem mee om dergelijke intieme details met het publiek te delen.  

“We zijn heel open. Jan heeft geen geheimen en ik ook niet. En we delen heel veel met de buitenwereld. Die openheid vinden we zelf heel fijn, en anderen waarderen het ook”, vertellt Yolanthe. “Als Jan aan zijn publiek wil vertellen dat we elke dag vrijen, dan moet hij dat gewoon doen. Het is niet gelogen.”

Toch heeft de actrice en presentatrice wel paal en perk gesteld aan de openheid. In hun nieuwe huis zal niet worden gefotografeerd en gefilmd. “Wat er bij ons thuis gebeurt, blijft daar. We hebben afgesproken dat ons huis gewoon van ons blijft”, laat de donkere schone weten. “Alleen vrienden en familie zijn er welkom, maar absoluut geen camera’s. Zelfs voor de soap over Volendam wordt er geen uitzondering gemaakt.” 

Lees meer over Jan en Yolanthe in de Weekend van deze week.