Yolanthe Cabau van Kasbergen wil met zijn drieën de tango dansen.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft deze week in het tijdschrift Grazia onthult niet vies te zijn van een spelletje in bed en de actrice zou er absoluut geen bezwaar tegen hebben een nachtje met zijn drieën de horizontale tango te dansen. Het lijkt de markt in Volendam wel. Twee halen, één betalen voor Jan.

“Ik ben trouw aan Jan, hoor. Maar als hij zegt dat hij het leuk zou vinden om er een meisje bij te halen, dan vind ik dat goed”, aldus de donkere krullenbol. Yolanthe, van alle markten thuis, is al een keer eerder met iemand van het eigen geslacht van bil gegaan, maar dit gerotzooi was eenmalig. “Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol”, vertelt de ONM-actrice. “Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend. Maar ik besefte daardoor ook wel dat ik op mannen val.” Wat een geluk bij een ongeluk voor Jan. De soapster zegt nog steeds in de zevende hemel te zijn met haar vriend. “Ik ben zó gek op Jan. Soms denk ik: Ik moet wel iets goed gedaan hebben dat hij naar me toe is gestuurd.” En nu wordt er wellicht ook een dame naar geluksvogel Yolanthe gestuurd.

De ‘three-to-tango’-fanaat zit momenteel erg goed in haar vel. Haar relatie gaat goed, haar werk loopt op rolletjes en ook over haar lichaam heeft ze naar eigen zeggen niets te klagen. “Vroeger wilde ik dunner zijn, maar sinds anderhalf jaar denk ik: ik ben gewoon een mooie vrouw, klaar.” De brunette kan geen genoeg krijgen van haar rondingen. “Liever te vol dan te dun”, zo zegt ze.  Ja Yolanthe, liever teveel dan te weinig zeggen wij ook altijd maar. Tijd voor een derde wiel in de slaapkamer.