Yolanthe bang voor tv-show

Yolanthe mocht vrijdagavond op de Turkse televisie de film Polis Akademisi promoten. Ze was te gast in de Beyaz Show.

"Om eerlijk te zijn was ik best nerveus, want ik moest in het Turks praten wat geen gemakkelijke taal is. Wetende dat de show miljoenen kijkers trekt, werd ik alleen maar banger'', blikt Yolanthe terug op haar tv-optreden.

Gelukkig voor Yo ging het haar goed af. "Uiteindelijk ging alles goed en had ik een geweldige avond met Beyaz", schrijft ze in haar nieuwsbrief. Yolanthe vertelde eerder al dat ze in de film een agente speelt die kickbokslessen geeft. In de remake van de komische politiefilm Police Academy spreekt de presentatrice en actrice Turks. In de mailing schrijft ze ook dat ze erg uitkijkt naar de release van de film. Zo stuurt ze een trailer mee van de film.

Yolanthe liet eerder weten serieus aan haar Turkse talenkennis te werken. ''Als ik een aantal dagen achtereen in Istanboel ben, dan plan ik een klas in. Dan heb ik een uur of twee les. Dan krijg ik huiswerk mee en moet ik opdrachten doen, zoals krantenberichten ontcijferen of Turkse radio luisteren. Ik kijk ook wel Turkse series voor de taal. Ik vind het leuk, maar het is een moeilijke taal.''