Placeholder

Yolanda Foster: ziekte veranderde relatie

Yolanda en David Foster maakten vorige week bekend te gaan scheiden. Tegenover Watch What Happens Live heeft het Nederlandse model verklaard dat de ziekte van Lyme, die in 2012 bij haar werd vastgesteld, hun relatie geen goed heeft gedaan.

"Een chronische ziekte is extreem uitdagend", aldus Yolanda die dinsdagavond naar het programma belde en live in de uitzending zat. "Niet alleen voor de persoon die ziek is, maar ook voor degene die voor haar zorgt. Het heeft in die zin dan ook de dynamiek binnen onze relatie veranderd."

Yolanda, moeder van modellen Gigi en Bella Hadid, benadrukte tegenover het programma dat ze ondanks de scheiding graag positief wil blijven. "We hebben een prachtig liefdesverhaal dat ik voor altijd zal koesteren", zei ze. "Helaas bleek het niet sterk genoeg om de omstandigheden van nu te weerstaan. We hebben in deze lastige situatie allebei heel erg ons best gedaan. In plaats van kijken naar wat er mis is gegaan, kies ik ervoor om te kijken naar de mooie momenten in de afgelopen negen jaar."

Yolanda en David gaven elkaar in 2011 het jawoord.