×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yo moet Wes missen voor Temptation Island

17.04.2018 -

Yolanthe Sneijder-Cabau moet haar geliefde Wesley de komende weken missen. De presentatrice vliegt vandaag naar Mexico, voor de opnamen van een nieuw seizoen Temptation Island, dat vanaf 4 juni exclusief te zien is op Videoland.


'Dit jaar is een beetje een hectisch jaar', vertelde Yolanthe aan RTL Boulevard. 'We woonden in principe in Frankrijk. Toen dacht ik: met 25 vluchten per dag kan ik best veel inplannen. Maar toen gingen we ineens naar Qatar en dan is dat toch wel iets lastiger. Dus we moeten elkaar vaker missen dit jaar'.

Volgens Yolanthe zijn zij en Wesley 'het ook wel een beetje gewend' elkaar te moeten missen: 'Maar we gunnen het elkaar heel erg en we houden contact op alle manieren, dus het komt goed'.

Haar zoontje, de 2,5 jaar oude Xess Xava, hoeft Yolanthe niet te missen. De peuter gaat mee naar Mexico, waar vier Nederlandse stellen de ultieme relatietest aangaan.