Xander gelukkig met gezond gezin

Xander de Buisonjé is gelukkig met zijn gezin. Bovendien is iedereen kerngezond. Dit was lange tijd even anders. Zijn zoon Dex, die vorig jaar op 26 januari geboren werd, had lange tijd last van gezondheidsproblemen en ook zijn vrouw Sophie had te kampen met ongemakken. Ze had last van de naweeën van de geboorte.

“Inmiddels gaat het weer prima met ons jochie”, laat Xanderweten aan het AD. Dex, die inmiddels één jaar oud is, is hartstikke gezond:“Hij is kerngezond, loopt als een kievit, brabbelt er lekker op los en heefthet erg naar zijn zin op de crèche.” De kleine Dex had last van eenbuikinfectie en even werd gevreesd voor een neurologische afwijking bij hetkleine mannetje. “Maar het bleek niks ernstigs te zijn.”

Het gezin van Xander zal voorlopig niet worden uitgebreid,zo liet de zanger aan het dagblad weten: “Een broertje of zusje voor Dex isniet aan de orde.” Xander heeft uit zijn relatie met Wendy van Dijk ook al eenzoon. De inmiddels acht jaar oude Sem komt vaak over de vloer bij zijn vader enkan goed opschieten met zijn kleine broertje.