×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander en Sophie de Buisonjé onderweg naar Amerika om kindje op te halen

23.01.2017 -

Het is zover! Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie zijn het vliegtuig ingestapt naar Amerika om hun dochtertje op te halen. Een draagmoeder zet het kindje op de wereld.


Sophie plaatst een foto van hun twee in het vliegtuig. 'Daar gaan we. Zo nerveus en opgewonden! Daar komen we kleine meid', schrijft ze erbij. 

Xander en Sophie hebben gekozen voor een draagmoeder, omdat het voor Sophie niet verstandig was om zelf nog een kindje te dragen. Zij heeft een tumor gehad, die mogelijk terug zou kunnen keren als ze zwanger zou raken. Daarom hebben ze een draagmoeder in de Verenigde Staten die hun kleine meid op de wereld zet.

Het stel heeft ook nog een zoontje, Dex. Hij vierde gisteren zijn zevende verjaardag. Samen met Wendy van Dijk kreeg Xander ook een zoon, Sem. 

 

Off we go So nervous…and excited! There we come little baby-girl

Een foto die is geplaatst door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op