×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander de Buisonjé showt zijn dochtertje

6.02.2017 -

Op 23 januari vertrokken Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie naar Amerika om hun dochtertje op te halen. Nadat ze er een aantal dagen samen van hebben genoten, mag iedereen het meisje nu zien.


‘Op 28 januari is onze dochter Céla Lynn de Buisonjé geboren. We hebben haar stiekem nog heel even voor onszelf gehouden en zijn zó enorm aan het genieten. Ze doet het super, we hadden niet blijer of trotser kunnen zijn!’ meldt Xander bij een foto van het meisje.

Xander en Sophie kozen voor een draagmoeder, omdat het voor Sophie niet verstandig was om zelf nog een kindje te dragen. Zij heeft een tumor gehad, die mogelijk terug zou kunnen keren als ze zwanger zou raken. Daarom kozen ze voor een draagmoeder in de Verenigde Staten.

Het stel heeft ook nog een zoontje, Dex. En samen met Wendy van Dijk kreeg Xander ook een zoon, Sem.