×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander de Buisonjé ontwerpt nieuw huis zelf

12.12.2016 -

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie hebben hun droomhuis in Bussum gekocht en zijn bezig dat flink te verbouwen. De zanger heeft het heft helemaal in eigen handen genomen en tekent zelf hoe hij het huis wil hebben.


Sophie laat zien dat haar man dat doet met een fotootje op Instagram. Ze is eigenlijk wel een beetje jaloers op de talenten van haar echtgenoot. 'Sommige mensen kunnen alles', schrijft ze bij het plaatje. Xander is druk bezig met de tekeningen van hun nieuwe stulpje. 

Twee maanden geleden tekenden Sophie en Xander voor hun nieuwe huis. De muzikant ziet het helemaal zitten: 'Hier ga ik samen met mijn drie kinderen straks nieuwe herinneringen maken.' Hij deelde ook al een foto van de slaapkamer, die helemaal in puin lag. 

 

Some people have it all #multitalented #blessed #creativepeople @xdebuisonje

Een foto die is geplaatst door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op

 

Getekend voor ons droomhuis waar ik samen met mijn drie kinderen straks nieuwe herinneringen ga maken @sophiedbuisonje #nieuwefase

Een foto die is geplaatst door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

 

Een kleine rondleiding: de slaapkamer!! #verbouwen #nieuwhuis #bijnaklaar

Een foto die is geplaatst door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op