×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wéér een top 3-hit voor Ronnie Flex

15.06.2018 -

Ronnie Flex kan weer een top 3-hit bijschrijven. Pull Up, zijn samenwerking met Dyna en Frenna, bereikt deze week het erepodium in de Single Top 100. Het levert de rapper zijn twaalfde top 3-notering op.


De nummer 1 blijft wederom onveranderd. One Kiss van Calvin Harris en Dua Lipa gaat voor de zesde week aan de leiding. De laatste keer dat een single zo lang op nummer 1 stond was in de zomer van vorig jaar toen Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee zelfs tien weken volmaakte.

Net buiten de top 10 is de hoogste nieuweling te vinden. Kraantje Pappie en Chef'Special-frontman Joshua Nolet maakten samen het nummer Liefde in de lucht, dat een week na zijn release op de elfde plaats binnenkomt.

Singles Top 10 week 24

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss

2. (2) Esko, Josylvio & Hansie – Hey meisje

3. (8) Dyna / Frenna / Ronnie Flex – Pull Up

4. (3) Kraantje Pappie – Lil Craney

5. (9) Selena Gomez – Back To You

6. (4) David Guetta & Sia – Flames

7. (5) Daddy Yankee – Dura

8. (7) Post Malone – Better Now

9. (6) Ariana Grande – No Tears Left To Cry

10. (12) Tom Walker – Leave A Light On