Woorden Patty Brard uit Ranking The Stars geschrapt

Patty Brard zou zich discriminerend uitgelaten hebben tegenover Ajouad El Miloudi in het programma Ranking The Stars. Haar opmerking zou nu geschrapt zijn. Maar Patty slaat meteen terug naar Ajouad.

Dat zegt Ajouad in een interview met de Volkskrant. Patty zou ‘rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko’ hebben gezegd tegen de presentator. Hij plaatste Patty tot groot ongenoegen van de presentatrice onderaan zijn lijstje van BN’ers naar wie een straat vernoemd zou moeten worden. Volgens Ajouad voegde Patty ‘wanneer pak je het vliegtuig?’ daaraan toe.

Een eindredacteur van Ranking The Stars geeft in de krant toe dat er is geknipt in Patty’s uitspraken, die op 14 augustus werden uitgezonden. 'Het lijkt inmiddels een grote intrige, maar het stelt niet zo veel voor. Let wel: het gaat slechts om één zin. Zoveel geweld is de montage dus niet aangedaan.'

Na afloop van de opnamen zou Patty haar opmerking hebben herhaald. 'Ik nam afscheid van haar. Het is goed hoor schat, zei ze, en nu snel terug naar Marokko, hahaha', zei de presentatrice volgens Ajouad. De presentator vindt de situatie ‘pijnlijk’. 'Zij ging buiten haar boekje, ik niet.'

Patty is momenteel op vakantie en kan volgens haar management niet worden gestoord. Toch heeft ze wel zelf een tweet over het interview de wereld ingestuurd. 'Bedenk voortaan eerst wat je zelf zegt, Ajouad en stop dan met wijzen.' Daarvoor stuurde ze ook al tweets dat de presentator dit alleen aan zou halen voor publiciteit voor zijn nieuwe programma. Ajouad beledigde Patty eerder ook al in het programma, toen hij zei dat ze geen straatnaam verdiende omdat ze niks voor de maatschappij had betekend. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen