×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woonwagen schoonvader André Hazes volledig afgebrand

Woonwagen schoonvader André Hazes volledig afgebrand
5.08.2019 -

Bij een grote brand op industrieterrein De Spaanse Polder in Rotterdam is de woonwagen van Matthieu Westenberg en zijn vrouw Maria, de schoonouders van André Hazes, in vlammen opgegaan. Dat bevestigt de familie aan Shownieuws. De brandweer wil hier niks over zeggen.


De brandweer in Rotterdam is in de nacht van zondag op maandag met groot materieel uitgerukt voor de brand. De rook was tot in de verre omgeving te zien. De brandweer zette een hoogwerker en een groot aantal bluswagens in.

De brand is vermoedelijk ontstaan bij de woonwagen van Westenberg. De heer des huizes was tijdens de brand gelukkig niet thuis, maar samen met zijn familie op vakantie. Ook André en Monique zijn momenteel op vakantie.

In de zomer van 2015 brandde ook al strandtent Het Zonnetje van de familie Westenberg af.