×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wolter Kroes openhartig over stukgelopen relatie

Wolter Kroes openhartig over stukgelopen relatie
10.07.2019 -

Wolter Kroes is inmiddels alweer veertien jaar samen met zijn vrouw Tessa, maar voordat hij wat met haar kreeg, had de zanger een relatie met de moeder van zijn oudste zoon en dochter. In Weekend vertelt Wolter openhartig over zijn stukgelopen relatie.


In een openhartig gesprek met Weekend vertelt Wolter Kroes dat hij in zijn eerste relatie met kinderen (de twee waren niet getrouwd), alleen maar succes aan het najagen was en achter de meiden aan ging. ‘Ik zeg niet dat ik een heilig boontje was, maar ik ging ook niet achter elkaar vreemd’, aldus de zanger. Toen hij merkte dat hij die behoefte wél kreeg, is hij bij zijn toenmalige vriendin weggegaan. ‘Toen dacht ik: nu gaat het gebeuren, nu moet ik met deze relatie stoppen.’

Inmiddels is Wolter al veertien jaar gelukkig met zijn vrouw Tessa en geniet hij van het gezinsleven. ‘Ik zou deze tijd niet willen ruilen voor die tijd’, besluit hij.

Het hele interview met Wolter, waarin hij onder meer vertelt over zijn vakantieplannen en de band met zijn vader en moeder, staat deze week in Weekend.