Wolter haalt uit naar Dries

Wolter Kroes vindt het de verdiende loon van Dries Roelvink dat hij vorig weekend moest optreden in een lege partytent. Kroes legt uit waarom.

Roelvink zei eerder dat hij de WK-nummers van zijn collega's niet erg goed vond. ''Hij kraakte alle WK-liedjes af en hij vond alleen zijn eigen nummer goed en dat blijkt nu wel met die lege zaal'', aldus een lachende Kroes in RTL Boulevard. ''Ik vind het lullig om te zeggen, maar boontje komt om zijn loontje'', gaat Wolter verder.

Kroes kijkt er overigens wel voor uit dat hem hetzelfde overkomt. De zanger treedt zaterdag vlak voor de aftrap van kwartfinalewedstrijd van Oranje op. ''Mijn optreden duurde eigenlijk tot kwart voor tien en dat is met een kwartiertje verlengd. Dus precies wanneer ik klaar ben met Viva Hollandia is de aftrap.''

Roelvink moest zondag, tijdens de wedstrijd Nederland – Mexico optreden in Terneuzen. De zaal was nagenoeg leeg. Dries kon er wel om lachen en postte een filmpje op Facebook van de verlaten partytent. Het mocht de pret overigens niet drukken, want Roelvink begon gewoon vol enthousiasme aan zijn optreden.