×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woeste Bobbi Eden klaar met ‘moedermaffia’

Woeste Bobbi Eden klaar met ‘moedermaffia’
8.11.2018 -

Steeds meer bekende moeders zijn de online kritiek op de opvoeding van hun kinderen meer dan zat. Bobbi Eden is inmiddels laaiend. ’Waar bemoeit iedereen zich mee? Iedere moeder probeert het goed te doen. En al heeft mijn kind tot z’n 25ste een speen, wie maakt dat uit?! Dat is mijn probleem!’, briest de blondine.


Victoria Koblenko, Yolanthe Sneijder-Cabau en Lieke van Lexmond hebben meer met elkaar gemeen dan alleen acteren. De bekende moeders worden op social media genadeloos bekritiseerd door andere moeders. Het fenomeen heeft zelfs een naam: de ’moedermaf fia’. Ook Bobbi Eden maakte tot haar afgrijzen al kennis met de bemoeizucht op internet.

Afgelopen week plaatste de blondine een schattige foto van haar tweejarig zoontje Brandon, die ze kreeg met haar man Mark Laurenz, waarna de kritiek haar om de oren vloog. Een volger schreef: 'Mooi ventje! Maar… waarom zijn speentje mee met de hond uitlaten???' Bobbi: 'Ik laat het meestal, maar na die opmerking was ik er zó klaar mee. 'BEMOEI JE MET JE EIGEN ZAKEN!'. En dan ook die hashtags die ze erbij zetten: 'speentjes zijn voor baby's' en 'baby af', dát vond ik helemaal irritant! Even serieus: waarom?! Waar bemoeien mensen zich mee? Die mensen moeten lekker zichzelf beoordelen. Laat anderen gewoon met rust en in hun waarde. Iedere moeder probeert het goed te doen. En al heeft mijn kind tot z'n 25ste een speen, wie maakt dat uit?! Dat is mijn probleem!', briest de blondine.

Bobbi vindt het belachelijk dat steeds meer mensen op social media ongevraagd hun mening geven. 'En weet je wat ik ook heel irritant vind? Dat mensen dan zeggen: 'Dan moet je maar geen foto's op internet zetten.' Nee! Die mensen moeten eens leren om lekker door te scrollen in plaats van zich er gelijk mee te bemoeien. Als ik advies wil, dan vraag ik dat wel. En dat doe ik dan ook, bij mijn lieve familie en vrienden', aldus Bobbi. 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 45 ligt nu in de winkel.