×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woedende Cara Delevingne vastgezet

16.05.2016 -

Cara Delevingne was eerder deze maand woedend toen de douane van de Eurostar in Parijs haar tas wilde checken. Het model werd door de beveiliging een uur lang apart gehouden vanwege haar uitbarsting en miste haar trein.


Volgens ooggetuigen gedroeg de 23-jarige Cara zich als een verwend nest. "Het was alsof ze dacht dat ze zich niet aan dezelfde regels hoeft te houden als alle andere mensen omdat ze beroemd is." Nadat Cara een uur in een kamertje had doorgebracht verscheen ze met rode ogen. Ze zou haar excuses hebben aangeboden aan het beveiligingspersoneel en met de volgende trein naar Londen zijn gereisd.

Het Franse douanepersoneel is beroemdheden die denken dat regels niet voor hen gelden beu. Sommige sterren zijn 'onbeschoft zonder reden', vertelt een medewerker aan The Sun.