Winnaars TMF Awards

Afgelopen zaterdag was in de Heineken Music Hall in Amsterdam de TMF Awards 2007. Hieronder een opsomming van de zangers/ zangeressen/ bands die een award in ontvangst mochten nemen.  

– Beste Live Act: Within Temptation

Within Temptation heeft erg veel bereikt de afgelopen 10 jaar. Van kleinschalige successen in het begin tot de verkoop van wereldwijd meer dan 1.5 miljoen CD en DVD’s. Met hun spetterende live optredens zorgden ze voor uitverkochte festivals in binnen- en buitenland. Met hun performance tijdens de TMF Awards 2007 lieten ze wederom zien dat ze deze award dubbel en dwars verdiend hebben.

 – Beste Video: Within Temptation

What Have You Done? dat is de vraag in de clip die bekroond is met een TMF Award voor Beste Video. Het is de eerste single van het succesvolle album The Heart Of Everything.

– Beste album van het jaar: Van Velzen

VanVelzen’s debuutalbum Unwind is dit jaar door de kijkers van TMF verkozen tot Beste Album van het jaar! Deze kleine man met een enorm groot talent is dit jaar in maar liefst twee categorieen genomineerd. Die van Beste Album is in de pocket, maar helaas ging de TMF Borsato Award aan zijn neus voorbij.

– Beste Internationale Video: Enrique Iglesias

Wat een spektakel, honderdduizenden zeepbellen kwamen naar beneden in de HMH tijdens het optreden van Enrique Iglesias. Do You Know, de pingpong song van deze sexy latino is uitgeroepen tot Beste Internationale Video.

 -TMF NL Award: Jan Smit

 Jan Smit is door heel Nederland verkozen tot Beste Nederlandstalige artiest. Blof, IOS en Jim hadden het nakijken.

 – TMF Borsato Award: Nick & Simon

De TMF Borsato Award is dit jaar in het leven geroepen door TMF en zanger Marco Borsato. Deze TMF Award gaat naar Nederlands talent dat het afgelopen jaar is doorgebroken in de muziekscene. De beste vrienden van Jan Smit hebben vol trots deze award in ontvangst mogen nemen.

 – TMF Radio Hit Award: Partysquad ft Brainpower

Partysquad ft. Brainpower Rocken Non Stop op TMF Radio! En hebben daarom ook de award voor beste radio hit 2007 gewonnen.

– TMF Pure Award: Partysquad

Yes-R, The Opposites, Partysquad en Fouradi waren allen genomineerd voor de TMF Pure Award, maar Ruben en Jerry van de Partysquad hebben met grotere meerderheid van de stemmen deze award gewonnen.

– TMF Party Award: Jeckyll & Hyde

Overal waar Jeckyll & Hyde gedraaid wordt, gaan de voeten van de vloer en daarom is deze TMF Party Award zeker verdiend!