Win de dvd Haar naam was Sarah

Haar naam was Sarah van de Nederlandse auteur Tatiana de Rosnay is één van de bestverkochte boeken in Nederland en al bijna een miljoen keer over de toonbank gegaan. Het boek is onlangs verfilmd en eindelijk op dvd en blu-ray verkrijgbaar. Weekend geeft drie dvd’s weg!

Julia Jarmond, een Amerikaanse journalist in Parijs, krijgt de opdracht om een artikel te schrijven over een grote razzia die plaatsvond op 16 en 17 juli 1942. Tijdens deze periode werden duizenden joden opgepakt en naar het Vélodrome d’Hiver in Parijs gebracht voor deportatie. Julia gaat op zoek in archieven en ontdekt dat de tienjarige Sarah en haar ouders destijds ook waren opgepakt. Via het onderzoek komt Julia steeds meer te weten over Sarah en haar geheim… Vanaf 22 februari is Haar naam was Sarah in een luxe uitgave verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

Weekend geeft drie dvd’s van Haar naam was Sarah weg. Wil je kans maken? Mail dan je naam en adres o.v.v. Haar naam was Sarah voor 1 maart naar webredactie@weekend.audax.nl.