×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willie Nelson blaast concert af na ademhalingsmoeilijkheden

14.08.2017 -

Willie Nelson heeft zondagavond zijn concert in Salt Lake City stilgelegd vanwege ademhalingsproblemen. De 84-jarige countrylegende liet zijn fans een paar uur later weten dat hij in orde is.


“Willie hier. Het spijt me dat ik mijn concert in Salt Lake City heb afgebroken”, twitterde de They All Went To Mexico-zanger. “Ik had last van de hoogte, maar voel me nu veel beter.” Volgens Billboard werd Willie naar een lokaal ziekenhuis gebracht. De countrylegende twitterde dat hij Salt Lake City, dat op een hoogte van zo’n 1300 meter ligt, heeft verlaten en is afgedaald naar “lager gelegen gebied”.

Willie Nelson kampt geregeld met gezondheidsproblemen. Begin dit jaar moest hij nog meerdere concerten afgelasten omdat hij een “fikse verkoudheid” had. Radar Online meldde in maart dat de countryzanger op sterven zou liggen, maar dat gerucht werd door een woordvoerder van Willie ontkend.