×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willibrord Fréquin getrouwd

30.08.2007 -

Tv-presentator Willibrord Fréquin is gistermiddag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Susan. "Het was een heel emotionele plechtigheid", vertelde Willibrord gisteravond in RTL Boulevard. "Dit is tot nu toe de mooiste dag van mijn leven."


Voor de 65-jarige presentator is het zijn derde huwelijk. Zijn ruim 25jaar jongere Suzanne stapte voor de eerste keer in het huwelijksbootje.

Vrienden als Viola Holt, Bert van der Veer, Rita Verdonk en Jan Vayne waren aanwezig bij de ceremonie, die plaatsvond in Eemnes.

Willibrord en zijn kersverse vrouw gaan vrijdag op huwelijksreis. Susan heeft alles geregeld dus voor Willibrord is het nog een verrassing waar de reis naartoe gaat. Er gaan geruchten dat het stel naar Mexico gaan.