×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

William Spaaij is weer vrijgezel

15.01.2018 -

William Spaaij is weer vrijgezel. De musicalster heeft na anderhalf jaar een punt gezet achter zijn relatie met collega Daisy Duin.


'Het leven is een reis, een groot avontuur. En ook al bewandel je die reis alleen, er is natuurlijk niets zo heerlijk om die reis met iemand anders te delen. Je vraagt aan elkaar: ‘Wil jij met mij de avonturen aan?’ Je kijkt elkaar diep in de ogen en je springt!', schrijft de musicalster op zijn Instagram.

De reden van de breuk wordt vervolgens ook vermeld: 'Maar gedurende zo’n reis probeer je ook heel erg jezelf te ontdekken, te leren, te vallen om weer op te kunnen staan. En soms kan het dan gebeuren dat je elkaar aankijkt en kan zeggen: ‘Ik hou zielsveel van jou, maar volgens mij moeten we allebei onze eigen kant op gaan'. Allerliefste, ik heb de afgelopen anderhalf jaar zo van jou genoten en ik zal altijd met volle trots naar je kijken om wie je bent. Je bent prachtig. We zetten onze reis nu voort. Niet meer als geliefdes, maar als vriendjes. Ik had het voor geen goud willen missen!', besluit William.

De musicalsterren woonden sinds vorig jaar april samen. Eerder had William Spaaij een relatie met Noortje Herlaar.

 

Het leven is een reis, een groot avontuur. En ook al bewandel je die reis alleen, er is natuurlijk niets zo heerlijk om die reis met iemand anders te delen. Je vraagt aan elkaar: ‘Wil jij met mij de avonturen aan?’ Je kijkt elkaar diep in de ogen en je springt! Je lacht samen, je zingt samen, samen huil je, je luistert naar elkaar, hebt elkaar lief en vliegt door de tijd. Maar gedurende zo’n reis probeer je ook heel erg jezelf te ontdekken, te leren, te vallen om weer op te kunnen staan. En soms kan het dan gebeuren dat je elkaar aankijkt en kan zeggen: ‘Ik hou zielsveel van jou, maar volgens mij moeten we allebei onze eigen kant op gaan.’ Allerliefste, ik heb de afgelopen anderhalf jaar zo van jou genoten en ik zal altijd met volle trots naar je kijken om wie je bent. Je bent prachtig. We zetten onze reis nu voort niet meer als geliefdes maar als vriendjes. Ik had het voor geen goud willen missen!@daisyduin

Een bericht gedeeld door William Spaaij (@williamspaaij) op