William en Kate overspoeld met cadeaus

Sinds de geboorte van baby George zijn prins William en zijn vrouw Kate overspoeld met kraamcadeaus. Van over de hele wereld worden er geschenken afgeleverd bij de nieuwe ouders.

De cadeaus zijn soms heel bijzonder. Zo heeft een pub in Cambridge permanent een plekje vrij voor de nieuwe baby. De plaats wordt gemarkeerd met een bordje, weet Hello! Magazine. Het prinselijk paar bracht vorig jaar een bezoek aan de kroeg, en dat zijn ze daar nog lang niet vergeten. “Het gezin is altijd welkom bij ons, en we hebben een speciaal plaatsje voor de baby. We zorgen dat de stoel die er staat, meegroeit met zijn leeftijd”, zegt uitbater John Cecchini.

De scouting heeft het paar een babydraagzak gegeven om met de kleine George op pad te gaan. Ze willen Kate daarmee bedanken voor het vrijwilligerswerk dat ze deed voor de scouts, tijdens haar zwangerschap.

Babybox

Ook voor de bevalling werd het paar getrakteerd op allemaal mooie cadeaus. Zo stuurde Finland een babydoos vol met leuke spulletjes. Al sinds 1938 krijgen Finse moeders zo’n box als hun baby wordt geboren.

President Peres van Israël zond een kledingsetje met een hoed, sokken, een das en een broek met de boodschap ‘From Israel with love’. Australië schonk de baby een knuffel van een buideldas, een bedreigde diersoort.