Will Smith nodigt Kevin Hart uit voor film

Will Smith en Kevin Hart willen samen binnen een jaar een nieuwe film maken. De acteur van The Independence Day liet voor de 39-jarige verjaardag van Hart een boodschap achter op Instagram. Hij deed er ook een filmpje bij en daaronder schreef hij: 'Van harte gefeleciteerd, Kev! @lizhernandez moet ons interviewen voor een REAL MOVIE! Laten we een film maken vóór je volgende verjaardag! @kevinhart4real'. De komiek reageerde daarop en zei dat hij in is voor een samenwerking met Will Smith. 'Gereed en klaar!!!!', antwoordde hij. 'Let's gooooooo'.

Will was niet de enige beroemdheid die Kevin een gelukkige verjaardag toewenste – Dwayne Johnson en regisseur Rawson Thurber maakten samen een hilarische videoboodschap waarin ze hem voor de grap beledigden. 'Kevin, ik heb je nooit aardig gevonden, en Dwayne heeft je letterlijk gedragen in je laatste twee films…'. Daarmee begon Rawson de Instagram-clip, waarin wordt verwezen naar de actiekomedie van beide acteurs in 2016 en en hun meest recente optreden in Jumanji: Welkom in de Jungle. Kevin antwoordde met 'Ik hou van jullie jongens!!!!'

Hart vierde zijn verjaardag vrijdag in Drai's Nightclub in Las Vegas. Rapper Nelly was er ook, terwijl zanger Trey Songz optrad voor iedereen.

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op