×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Will Smith en vrouw Jada uit elkaar’

3.08.2015 -

Acteur Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith zouden naar verluidt uit elkaar zijn. De twee sterren hebben na zeventien jaar samen besloten de handdoek in de ring te gooien.


 

 

 

Dat vertelt een bron aan RadarOnline. "Voor Will en Jada was het in de afgelopen jaren moeilijk om bij elkaar te blijven. Ze hadden al tijden last van huwelijksproblemen", vertelt de ingewijde. "Ze zijn doodop van doen alsof ze nog gelukkig getrouwd zijn."

De twee zouden samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. "Dat zullen ze tegen het einde van de zomer aankondigen." Volgens de insider hebben de twee al afspraken gemaakt over het verdelen van hun fortuin. "Ook hebben ze hun kinderen al voorbereid op het nieuws."

Er gaan al sinds 2013 geruchten dat het niet meer goed zit tussen de twee sterren. "Ze hebben nog geprobeerd hun problemen op te lossen met relatietherapie, maar dat heeft niet gewerkt."