Wil Lieke een leven op de vlucht?

Lieke van Lexmond komt inmiddels uit voor haar liefde voor Bas van Veggel. Toch zouden de problemen in zijn familie weleens druk op de relatie kunnen zetten. De vader van Bas wordt opgejaagd door de FIOD en daarom stapte Bas uit het familiebedrijf. In een prille relatie brengt dit onverwachte stress met zich mee, zeker voor een publiek figuur als Lieke.

In de paar maanden dat Lieke van Lexmond inmiddels samen is met Bas van Veggel is hij flink met stenen aan het schuiven. Eind vorig jaar kocht hij een appartement aan een gracht in Amsterdam en verkocht hij binnen een maand zijn huis ernaast. De vraag is dan ook waarom haar nieuwe liefde het grote grachtenpand zo plotseling verkocht. Het is niet onmogelijk dat de jacht van de fiscus op zijn vader ermee te maken heeft.

De vader van Bas wordt verdacht van valsheid in geschrifte, oplichting van de Belastingdienst en witwassen. De FIOD viel vorig jaar bij hem binnen, deed huiszoeking en legde voor maar liefst 25 miljoen euro beslag op bankrekeningen, fondsen en kunst. De problemen binnen haar nieuwe schoonfamilie laten Lieke niet koud. De vraag is of de liefde overwint. Wat zal zij doen als justitie straks de jacht op andere familieleden opent of zelfs straffen gaat uitdelen?

Lees het hele verhaal deze week in Weekend