×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager zit nog altijd ziek thuis

10.06.2017 -

Wietze de Jager, die vijf jaar deel uitmaakte van het succesvolle radioduo Mattie & Wietze, zit nog steeds ziek thuis terwijl zijn contract met Qmusic doorloopt.


De Jager denkt volgens het AD nog steeds na over de mogelijkheid over te stappen naar SkyRadio, al wordt Talpa naar verluidt wel “chagrijnig van Wietzes besluiteloosheid”.

Jager en zijn maatje Mattie Valk zouden gezamenlijk overstappen van Qmusic naar SkyRadio. Na lang praten en onderhandelen besloot Valk toch van de overstap af te zien, in ruil voor een nieuw contract en een veel hoger salaris. De Jager voelde zich gepasseerd en meldde zich ziek.

Valk presenteert het ochtendprogramma van Qmusic sindsdien alleen. De zender zou De Jager nog steeds graag terug willen. Een bijkomend probleem is het zogenoemde concurrentiebeding; beide dj’s mogen na een overstap twaalf maanden lang geen radio maken bij een andere zender. De Jager zou onder dit beding uit willen komen.