×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager doet triatlon in Maastricht

8.08.2017 -

Wietze de Jager mag dan sinds de breuk met collega Mattie Valk niet meer op de radio te horen zijn, stilzitten doet hij zeker niet. Zondag finishte de dj in de ironman triatlon in Maastricht.


Wietze kwam na 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42 kilometer lopen in een tijd van 12:32:33 uur over de streep.

"WAUW WAUW WAUW zo trots op deze Ironman!!!!!", juichte Wietze's vrouw, Qmusic-dj Lieke Veld, bij een filmpje van de finish op Instagram.

Mattie en Wietze vormden sinds 2011 een populair duo op de commerciële zender. Eerder dit jaar lekte uit dat het stel samen zou overstappen naar Sky Radio, maar Valk tekende zonder zijn radiomaatje in te lichten toch een nieuw contract bij Qmusic. Sindsdien is De Jager niet meer te horen op de radio.

Een week geleden liet programmadirecteur van Qmusic Iwan Reuvekamp weten dat Wietze "meer dan welkom" is om weer radio te maken bij de zender.

 

 

WAUW WAUW WAUW zo trots op deze Ironman!!!!! #ironmanmaastricht #finished #enhoe

Een bericht gedeeld door Lieke Veld (@liekemagnifieke) op