Wibi Soerjadi wordt behandeld voor hernia

Wibi Soerjadi heeft leukere verjaardagen gekend. Ondanks dat hij gisteren 41 kaarsjes mocht uitblazen, moest hij zich ook melden in het ziekenhuis voor een MRI-scan. Zondagnacht kreeg Wibi namelijk onverwacht heftige pijn in zijn rechterbeen.

De scan wees uit dat hij een hernia heeft. ’Ik kan niet lopen en zelfs liggen is erg pijnlijk,’ meldde Wibi maandag al op Twitter. Nadat hij een tripje naar Italië al had afgezegd, plakte hij er direct een belletje naar de dokterspost achteraan: ’Morgen ziekenhuis onderzoek…’ was het gevolg van het gesprek. Daar werd duidelijk dat de pijn door een hernia wordt veroorzaakt. ’Hernia! Herstel: normaal maanden! Morgenochtend injectie in rug. Geen pijn meer en kunnen spelen is op dit moment mooiste verjaardagscadeau!’ twittert een aangeslagen Wibi.

Maar de pianist laat zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. ’Geweldige neuroloog dus moet goed komen..!’ liet Wibi gisteren weten. Al sloegen de zenuwen vanmorgen toch even toe: ’Straks om 11:00 uur ruggenprik.. Ben toch beetje nerveus..’ 06 maart heeft Wibi een speciaal verjaardagsconcert gepland. Hij heeft er alle hoop op dat deze gewoon doorgaat.