×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley Sneijder neemt kinderen mee veld op

6.09.2018 -

Wesley Sneijder nam donderdagavond voorafgaande aan zijn afscheidswedstrijd van het Nederlandse elftal zijn grootste supporters Xess Xava en Jessey mee het veld op van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.


Xess Xava en Jessey vergezelden hun vader in de catacomben van het stadion en tijdens het volkslied voorafgaand aan de oefeninterland tegen Peru. Xess Xava, die volgende maand drie jaar wordt, moest in de catacombe een traantje laten, maar hij kon ook hartelijk lachen op de armen van zijn vader.

Recordinternational Wesley Sneijder draagt in Amsterdam voor de 134e en laatste keer het oranje shirt van de nationale ploeg. De baas van de FIFA Gianni Infantino, oud-internationals, de zangers Ali B en André Hazes en Wesley's vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zitten op de tribune.

Wesley verliet in de zestigste minuut van de wedstrijd het veld, kort nadat Memphis Depay de gelijkmaker (1-1) scoorde.